Maurmiddel: Endelig vet jeg hvordan jeg skal eliminere sukkermaur

25. januar 2022 by Ingen kommentarer

Maurmiddel som fungerer. Det har vært mange ganger jeg har vært plaget av det som er kjent som svart jordmaur på fagspråket. Sukkermaur kommer inn i huset og kan være ganske plagsomme. Hagen er full av dem hele sommeren også.

Uansett er de ekstremt plagsomme, og det er mange forslag til hvordan du kan bli kvitt dem.

Å bruke Fun light er ett eksempel. Maurtuen eller maurtuene er ment å bli påvirket av å helle denne saften direkte i dem. Fun Light vil ikke føre til at sukkermaur dør. Dette har ikke fungert for meg i noen av scenariene jeg har testet. Dagligvarebutikken tjente imidlertid penger på å selge saft til meg. Så da så…

Det er små maur som virker umulig å bli kvitt, og akkurat nå, på våren, invaderer de hus og hytter. Det er flere måter å holde sultne maur på avstand.

Når været begynner å bli varmt ute, dukker de opp inne i huset. På et øyeblikk løper de langs gulvet og over disken. Det kalles faktisk svart jordmaur, ikke sukkermaur. Det er helst mat og matrester de jakter på om våren.

Det er ikke bare hjemme de møter opp, men også på hytta. Når du prøver å bli kvitt dem, ser det ut til at det kommer tilbake. Det har vært en lang kamp for meg. Min kunnskap om hvordan jeg kan bli kvitt dem har blitt bedre siden den gang.


For å bli kvitt mauren, må du finne ut om reiret er inne eller ute. Du må eliminere maurdronningen hvis du virkelig vil bli kvitt maurene. Arbeidere som bærer med seg tørt insektmiddel til dronningen kan ofte være det beste agnet å bruke.

Her er et anbefalt maurmiddel jeg har hørt om: maur granulat

Nippon, for eksempel, er et gelbasert maurmiddel. Nippon som du kjøper i butikken sitter ofte lenge i butikken og har dermed mistet mye av kraften. Men granulat varer lenger. Mauren kan lett bære den siden den er tørr. Jeg skal teste granulat denne våren av akkurat denne grunnen. Faktisk vil maurene forsøke å reprodusere seg i år.

mMaurmiddelet skal legges så nærme reiret som mulig, og du skal sørge for at det alltid er nok agn tilgjengelig.

Mens kampen pågår, bør du ta affære hvis du ikke har vunnet ennå. Søtsaker, for eksempel, bør pakkes tett. Søl bør også ryddes opp. Som et resultat tok du så mange skritt som mulig for å forhindre at maurene fant mat inni deg. Se mer idé vil være å ha finmasket netting på ventilasjonsluker i første etasje. På samme måte bør tette sprekker eller hull i eller i nærheten av husets fundament kontrolleres.

Maur prøver igjen i år, jeg vet det. Ikke desto mindre vet jeg nå mer om hva jeg kan gjøre, så jeg håper dette vil hjelpe deg også.

Disse tipsene har jeg fått på Skadedyrhjelp.no.